HU DE EN

Üdvözöljük honlapunkon!

Ismerjen meg minket
infoblokk
A vállalat megrendelői 100%-ban nyugat-európai cégek, de egyedi gyártású szerkezeteket szállítottunk közel-keleti partnereink részére is.

Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő, leendő Partnerünk!

Cégünk 25.000 kg összsúlyig képes acéltermékek gyártására (egyedi és sorozatgyártás). Magas hozzáadott értéket képviselnek termékeink, amelyre garanciát jelent a robotokkal történő hegesztés, a CNC forgácsolás és az öt kabinból álló festősor.

A Verarbeiten Pausits Kft. – jogelődjével, a Pausits Ipari Vállalkozással – közel 30 éve végzi tevékenységét az acélszerkezet- és gépgyártás területén Magyarország északnyugati szegletében fekvő Halásziban. A néhány fővel és 300 nm-es műhellyel indult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásunk napjainkban közel 200 főt foglalkoztat több, mint 18.000 nm összterületű fedett csarnokokban. A folyamatos fejlesztéseknek és a nemzetközi tapasztalatoknak köszönhetően évi 8.000 tonna acél feldolgozására képes eszközparkkal és szakember gárdával rendelkezünk.

A vállalat megrendelői 100%-ban nyugat-európai cégek, de egyedi gyártású szerkezeteket szállítottunk közel-keleti partnereink részére is.

Cégünk MSZ EN ISO 9001, MSZ EN ISO 14001, MSZ EN ISO 3834-2, valamint MSZ ISO 45001 tanúsítványokkal rendelkezik.

Kérem, tekintse meg bemutatkozó kiadványunkat, és a megadott elérhetőségek valamelyikén keressen fel bennünket, vagy látogasson el személyesen telephelyünkre!

Baráti üdvözlettel

Pausits Imre

tulajdonos ügyvezető

Részletek